17 de maig de 2011

Conferència: "El paradigma de la biodiversitat antàrtica: una selva sota el desert de gel" | dijous 26 de maig

El Dr. Josep Maria Gili, expert en Biologia Marina i Oceanogràfica i Professor d'Investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), serà l'encarregat de tancar el 'Cicle Antàrtida' que es va iniciar el passat 23 de març amb la inauguració de l'exposició 'Antàrtida. La vida al límit'  i que finalitzarà el proper dijous 26 de maig amb aquesta darrera conferència que tindrà lloc a l’àtic de l’IEN a les 19:15h.

Per encuriosir-vos abans d'assistir a aquesta conferència sota aquest títol tan suggerent només haureu de llegir unes paraules que el Dr. Gili va dir durant una entrevista pel diari "La Voz de Asturias":  "...se empezó a ver que la biodiversidad de la Antártida era mayor, mucho más rica, de lo que se pensaba. La selva es el lugar terrestre donde existe una mayor biodiversidad, y lo más parecido en el mar hasta ahora eran los arrecifes de coral. Pero la biodiversidad de la Antártida resulta que aún es mayor, a pesar de ese desierto de hielo."
  
Us recordem que aquest serà també el darrer dia per poder visitar l'exposició que està oberta al públic en horari de 10 a 20h.

Cartell de la conferència
| Entrada gratuïta |