10 de febrer del 2012

Cicle Cinema: La Historia dels EUA a traves del Cinema II / Els presidents a la gran pantalla | dilluns 20 febrer | Auditori 19h

La projecció del film "Abraham Lincoln" (1930) obre la segona part del Cicle de Cinema inciat l'any passat sota el mateix títol però aquesta vegada centrant-se en els presidents nord-americans a la gran pantalla. Les sessions tindran lloc tots els dilluns a les 19h del 20 de febrer al 26 de març. Programa | Entrada gratuïta |
Davant les properes elecions presidencials a la tardor del 2012, hem pensat que podria ser interessant veure com les pel·lícules de Hollywood han vist alguns dels seus polítics més rellevants.
Aquest cicle, a l'igual que el que s'inicia el proper 16 de febrer, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d'una activitat d'extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.

Totes les sessions aniran precedides de la introducció d'un especialista, la projecció del film i, si s'escau, un col·loqui final.
Aquesta activitat està dirigida per la catedràtica Susanna Tavera, historiadora dels Estats Units, i coordinada pel professor d’Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.
Els estudiants de la UB podran aconseguir 2 crèdits de lliure elecció assistint a les sessions i redactant un treball.