6 de març de 2012

Cicle d'Opera a l'IEN: Barcelona Opera Studio | dissabte 10 de març| Auditori 12hA aquesta 2a edició del Barcelona Opera Studio es treballaran tres òperes, una per setmana, amb la seva representació final: "Barbiere di Siviglia" de G. Rossini, 10 de març; "Rigoletto" de G. Verdi, 17 de març i "Don Giovanni" de W. A. Mozart, 24 de març. Mitja hora abans de cada concert (durada aprox. 1 hora) el públic podrà gaudir de l’exposició d'Antoni Bofill, fotògraf del Gran Teatre del Liceu, amb una copa gentilesa de cava Rovellats. | Entrada gratuïta| 

El Barcelona Opera Studio, és un taller per a cantants d’òpera i pianistes acompanyants, que treballen durant una setmana una òpera concreta en tots els seus aspectes i que acaben representant-la amb direcció escènica, acompanyats per un piano.
El Barcelona Opera Studio d’enguany es durà a terme durant els díes 4 i 30 del mes de març de 2011, i inclourà conferències, concerts i funcions de les òperes treballades.
Els assatjos i les conferències es faran a l’Auditori Manuel Ausensi del Centre d’Estudis Musicals “a tempo”, els concerts lírics a l’Auditori de l’Ateneu de Barcelona i les funcions a l’Auditori de l’Institut d’Estudis Nord-Americans.