11 d’octubre del 2012

Cicle Classica: Adrian Wong i Albert Gimenez | dimecres 17 d'octubre | Auditori 19:30h

La nova temporada del cicle de Clàssica comença amb els artistes Adrian Wong i Albert Giménez que tocaran la viola i el piano respectivament.  | Entrada gratuïta | 

Albert Giménez: Estudis a “L’Escola de Música de Barcelona” i a la Guildhall School de Londres. Des de 1989 realitza concerts com a solista, amb orquestra i en diferents formacions de música de cambra. Ha actuat a gran part del país, així com a Anglaterra, França, Bèlgica i Luxemburg.
Guanyador de diversos premis a concursos de piano nacionals i internacionals.Ha enregistrat un CD amb el violista Ashan Pillai per al segell  Columna Música. També ha efectuat nombrosos enregistraments per a Catalunya Música, RNE, COM Ràdio i TV3.És profesor  de piano i música de cambra  al Conservatori de Badalona i repertorista a L’ESMUC.
Adrian Wong: Nascut a Los Angeles, fa el seu primer recital amb 17 anys sent alumne de Donald McInnes a l’Academia d’Art a Idyllwild, Califòrnia. Des d’aleshores ha participat en nombrosos festivals de música arreu d’Estats Units i Europa.
Ha col·laboratactivament en diversos grups de música de cambra, tocant en quartet durant dos anys amb Midori a Los Angeles.
Ha col·laborat amb diversos compositors, estrenant obres, algunes composades per ell.
Actualment continua la seva formació amb Ashan Pillai a l’Esmuc.