1 de febrer del 2013

Cicle Classica: Permanencia y fuga | dimecres 13 de febrer | Auditori 19:30h


L'IEN acull al seu Auditori el concert de Permanencia y fuga a càrrec de Joan Pere Gil Bonfill al clarinet, Luis Posada a la veu i Santiago Barro al piano. Programa | Entrada gratuïta | 

Joan Pere Gil Bonfill:
Solista internacional de clarinet, director d’orquestra i poeta. Deixeble de Josep Soler, Richard Stoltzman i Antonio Gamoneda. Premi d’Honor de Grau Superior del Conservatori Superior de Barcelona. Primer Premi de Música de Cambra de la Generalitat. Estudià a Nova York amb el solista de l’Opera de Nova York, Ricardo Morales. Fou clarinet solista de l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals. Els seus recitals l’han portat arreu del món. Té enregistrats cinc treballs discogràfics, així com dos llibres de poesia editats: El posible origen del mu(n)do (Zaragoza, 2010) i Poesía Lunar (Lima, 2012)
Luis Posada: Aquest actor de doblatge posseeix una de les grans veus i creatives del doblatge espanyol. És conegut per donar expressió amb la seva veu a actors com Leonardo Dicaprio, Jim Carrey, Johnny Depp o John Cusack. 
Santiago Barro Pita: Títol Superior de piano del Conservatori de La Corunya. Ha ampliat coneixements amb els professors Eulàlia Solé, Josep Colom, Doménico Codispoti, Albert Atenelle o Laszlo Gyimesy. Va treballar un any al Conservatori Superior de Música de Vigo com a pianista acompanyant. Estudià a l’ESMUC música de cambra amb Allan Branch, lied amb Francisco Poyato i Assumpta Mateu, i teoria de la interpretació amb Luca Chiantore. Actualment és professor de piano a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà.
 
Col·laboren:

Ramón Ezquerra, Celinda Franco, Rocío Cuadra, Olga Soler, Antonia Trillo, Mirari Bolumburu, Montserrat Chando, Angelina Grabolosa, Josep Solé, Eulàlia Grabolosa, José María Milà, Mercedes Mencos, Andreu de Rosa, Esperanza Borràs, Jaume Ribera, Javier Santana, Antonio Peña, Francisca Martínez, Reyes Milà, Encarna Martos i María Teresa Villavecchia.