18 de febrer del 2014

La Història del Cinema Contemporani Nord-americà | dijous 27 de febrer | Auditori 10:00h |



Quarta sessió del Cicle de cinema contemporani a l’IEN dedicada a Sam Mendes amb la projecció del film “ Road to Perdition”.  | Entrada gratuïta |
Durant els anys de la Gran Depressió, Michael Sullivan (Tom Hanks) és un assassí a sou que professa una lleialtat indestructible al seu cap, el senyor Rooney (Paul Newman), però és també un bon pare de família. Són temps durs a Rock Island, a on la màfia irlandesa domina, la Llei Seca segueix  vigent i els gàngsters, especialment Al Capone a Chicago, estan al capdavant del poder. Un dia, inesperadament, el fill de Sullivan, Michael Jr. (Tyler Hoechlin), decideix seguir al seu pare per saber en què consisteix exactament el seu treball.

Aquest cicle, al l’igual que s’ha fet en anys anteriors, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d’una activitat d’extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.

Totes les sessions aniran precedides de la introducció d’un especialista, la projecció del film i, si s’escau, un col·loqui final.

Aquesta activitat està dirigida pel Doctor en Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.

Els estudiants de la UB podran aconseguir 6 crèdits de lliure elecció per als alumnes de la Llicenciatura i 4 per als alumnes del Grau d'Història.
Per l'avaluació es tindran en compte l’assistència i l’aprofitament.