7 d’abril del 2011

Cicle de cinema: "Mississippi Burning" (1988) | dijous 14 d'abril


Dijous 14 d’abril a les 19h  tindrà lloc, a l'auditori, la sessió número VI que tancarà el cicle de cinema “La història dels Estats Units a través del cinema”. Aquest darrer film del director Alan Parker està dedicat a La Segregació Racial i serà presentat  per Víctor Gavín. Com la resta de sessions -en V.O.S- després del film hi haurà un col·loqui final.

L'objectiu d'aquest cicle, que va començar el 14 de març, ha estat examinar alguns temes claus de la societat nord-americana a través de sis films significatius. Tres realitzats pel mestre John Ford -considerat amb motiu del centenari del cinema com el millor director del món- un clàssic del pioner David Wark Griffith, i d’altres per autors més recents. El cicle ha estat dirigit per la catedràtica Susanna Tavera, historiadora dels Estats Units, i coordinat pel professor d’Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.

Els estudiants de la UB han pogut aconseguir, amb aquesta activitat, 2 crèdits de lliure elecció assistint a les sessions i redactant un treball.

Des d'aquí donem les gràcies a tot l'equip per haver fet gaudir al públic amb aquest recorregut per la història dels Estats Units.


Programa del cicle de cinema
| Entrada gratuïta |