30 de juny del 2011

Concert de Clausura del Barcelona Festival of Song | divendres 8 de juliol


El Barcelona Festival of Song és un esdeveniment anual –curs d’estiu i cicle de concerts– que va néixer amb el propòsit de donar a conèixer el repertori de cançó artística o cançó de concert d’Iberoamèrica.

Aquest curs, únic en el món per dedicar-se exclusivament a l’estudi del repertori líric vocal en castellà, català, portuguès de Brasil i llengües indoamericanes, té com a objectiu dotar els cantants lírics, pianistes i guitarristes, amb les eines que els permetin donar vida al ric repertori líric iberoamericà.

Els participants tenen l’oportunitat de treballar amb varis dels professors i artistes especialitzats en el gènere amb més renom. Durant els deu dies del curs els estudiants assisteixen a conferències, classes magistrals i participen en concerts.

El concert de clausura de la seva setena edició, presentat pel Barcelona Festival of Song® amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Nord-americans, mostra la culminació del treball dels participants del curs.

Programa del concert
| Entrada gratuïta | 

Èxit de públic en el Gran Concert de Jazz de Final de Temporada


De vegades no calen paraules. Només necessitareu veure aquestes imatges per poder sentir el bon ambient que es respirava durant el Gran Concert de Final de Temporada que va tenir lloc a la terrassa de l'IEN.

Només ens resta una cosa per dir:
Us desitgem que tingueu Molt Bon Estiu!