6 d’octubre del 2011

Projecció del Film "All Night Long" (1961) | dijous 13 d'octubre


El Jubilee Jazz Club sempre ha dedicat una atenció especial a les diferents - i no sempre amigables ni afortunades- relacions que ha mantingut el jazz i el cinema al llarg de les seves històries respectives. Per seguir amb aquesta tradició, a l'inici del nou curs, s'ha programat la projecció d'una "rara avis", tant des del punt de vista jazzístic com des del cinematogràfic.

La trama anecdòtica està basada en l'“Otelo”, el drama psicològic construït per Shakespeare al voltant d'un sentiment tan humà com és la gelosia, però aquesta vegada traslladat al boirós Londres dels anys seixanta. Un film poc conegut i realment curiós en el que trobem temes tabú de l'època -les realcions de parella interracials- o contemporanis -el constant consum de cigarretes dels personatges-.

La banda sonora del film està interpretada per algunes de les figures més rellevants de l'escena londinenca de l'època: Bert Courtley, Harry Beckett, trompeta; Keith Christie, trombó; John Dankworth, Harold McNair, saxo alt; Johnny Scott, saxo alt i flauta; Tubby Hayes, saxo tenor i fibràfon; Colin Purbrook, piano; Ray Dempsey, guitarra; Kenny Napper, baix; Barry Morgan, bongos; Jackie Dougan, bateria; i altres. També apareixen com a "artistes convidats" el contrabaixista Charles Mingus i el pianista Dave Brubeck.

L'acte tindrà lloc a l'àtic de l'IEN a les 19:30h.
| Entrada gratuïta |