14 d’octubre del 2011

Documental + Cinefòrum | dijous 20 d'octubre



Speaking in Tongues és un documental sobre la immersió lingüística en diferents llengües i escoles dels EUA. Els directors, Marcia Jarmel&Ken Scheneider, ens presenten la història de quatre nens i les seves famílies i els reptes amb què s’enfronten a l’hora d’aprendre més d’una llengua.

El documental explica la història d’un nen afroamericà que aprèn mandarí. Un nen dels Estats Units d’ascendència mexicana i pares que no han anat a l’escola, que domina el castellà i l’anglès. Una nena dels Estats Units d’origen xinès que recupera la llengua materna dels seus avis, i un adolescent caucàsic que viatja a Beijing per a quedar-se amb una família que parla mandarí.
Després de la projecció del documental "Speaking in Tongues" tindrà lloc un cinefòrum moderat per Miquel Strubell, director de la Càtedra de Multilingüisme Linguamón-UOC on es tractarà el tema:
 
L'acte està organitzat per Linguamón-Casa de les Llengües en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Nord-Americans i l’Associació Catalana de Mares, Pares i Tutors d'Infants / English-speaking Children's Parents' and Guardians' Association of Catalonia.

Més informació:
Auditori de l'IEN - 19:00h.
| Entrada gratuïta |     

Concert Benèfic amb motiu del Dia Mundial de la Pòlio | dimarts 18 d'octubre


La prestigiosa pianista i compositora catalana Teresina Jordá i el seu millor deixeble, Pablo Rueda, oferiran un concert de piano a quatre mans on interpretaran obres de Beethoven, Brahms, Dvorak, Schubert, Falla i Rodrigo.