9 de maig del 2012

Cicle Classica: Nuria Dardinya, Luc Olivier i Raul Poblet | dimecres 16 de maig | Auditori 19:30h


Després d'haver actuat tant a Espanya com a Europa amb diferents repertoris -oratori, òpera...- aquests tres artistes decideixen unir el seu talent i actuar a l'Auditori de l'IEN.
| Entrada gratuïta | 
Luc Olivier, piano
Va estudiar piano i música de cambra al Conservatori Superior de Música de París i a la Guildhall School of Music and Drama de Londres. És avui un dels repertoristes més sol.licitats per la seva curiositat, la seva capacitat d’adaptació a tots els repertoris tant de cambra com operístics.


Núria Dardinyà, soprano
Inicia els estudis de cant a Roma emb el prestigiós baríton Sesto Bruscantini. Se li otorga el diploma de cant amb les màximes qualificacions al Conservatori Superior de Música del Liceu. Posteriorment amplia la seva formació vocal amb Mercè Puntí a Barcelona. És becada per estudiar a la Julliard School a New York amb Cindee Sanner. Ha realitzat diferents concerts sota la direcció de diferents directors: Lazlo Heltay, Salvador Brotons i Silvio Prati.

Raül Poblet, tenor
Ha realitzat els estudis de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Carmen Bustamante i Àngel Soler. Actualment amplia formació vocal amb Xavier Torra, Mercè Puntí i Eduard Giménez a Barcelona. Ha estat becat per estudiar a la Julliard School de New York. El seu repertori inclou els gèneres d’òpera, oratori i lied.