24 de gener del 2013

Cicle Classica: Maria Ivánovich| dimecres 16 de gener | Auditori 19:30h

Bon Any a tots! Després de Festes reprenem la nostra activitat cultural i us presentem el següent concert del Cicle de Clàssica a càrrec de Maria Ivánovich, piano.
| Entrada gratuïta | 

Nascuda a Sèrbia el 1985 Maria Ivánovich obté la titulació de músic diplomat –pianista i de professora de piano a la Universitat de Novi Sad, Sèrbia, amb la reconeguda professora rusa Svetlana Bogino. Posteriorment inicia el doctorat en piano a la Facultat de les Arts de la Universitat de Niš, a la seva ciutat natal. Entre el 2010 i el 2012 realitza dos cursos d’especialització a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb els professors Vladislav Bronevetzky i Charles Tunnell en música de cambra, en el primer i amb el professor Vladislav Bronevetzky (Quartet Casals de música de cambra), en el segon.

Actualment és alumna del màster avançat en interpretació pianística a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor Bronevetzky.
Ha rebut consells de pianistes com Arkadij Volodos, Boris Berman, Sergio Perticaroli,  Noel Flores,  Lovro Pogorelich,  Vladislav Bronevetsky , Valerij Sigaljevich, Vladimir Ogarkov,  Dušan Trbojević i Svetlana Bogino.

Ha realizat concerts a Sèrbia així com a Montenegro, Rumania, Austria, Croàcia, Itàlia, Alemanya així com en diferents ciutats d’Espanya.
Ha estat guardonada amb nombrosos premis com a solista o com a duo pianístic: Premi Internacional Frederic Mompou, Segon premi en el Concurs Internacional Eugènia Verdet en el 2012, diferents premis en el Concurs Internacional de Juventuts Musicals de Catalunya, Vilafranca del Penedés, Concurs Internacional per a l’execució de música contemporània , Concurs Internacional Roma 2006, Concurs Europeu per a Joves Pianistes “Città di Vasto”, Concurs Internacional per a piano i composició “Karl Filtsch”, Concurs Internacional “Isidor Bajić, Concurs Internacional “Zlatko Grgošević entre altres.