30 d’abril del 2013

Cicle Clàssica: Louiza Hamadi, piano | dimecres 8 de maig | Auditori 19:30h

Va néixer al1988. Amb només quatre anys va començar els seus estudis de piano i la seva formació musical amb la seva mare, Marina Hamadi Manukovskaya (pianista, concertista i professora de piano). | Entrada gratuïta | 
L’any 1995 va ingressar al conservatori professional de Música de Ferraz, on va estudiar grau elemental i grau mig. Entre 2004  i 2006 estudia amb la professora Nino Kereselidze a l’Escola de Música “Katarina Gurska “.
Al 2006  ingressa al Conservatori Superior d’Aragó (a Saragossa), a la classe del professor  Miguel Ángel Ortega. Durant aquests anys rep classes magistrals de  Josep María Colom, Dominique Weber, Elisabeth Leonskaya, Kennedy Moretti, Begoña Uriarte, Blanca Uribe, Ralff Nattkemper, András Hamary, Kalle Randalu, Almudena Cano i del Quartet Casals.  Al 2010 es llicencia amb la més alta distinció.
Durant el curs 2010-2011 va ser Alumna de l’ Escola superior de Música Reina Sofía , a la Càtedra de piano Fundació Banco Santander, amb el professor titular Dimitri Bashkirov. Va gaudir de la beca de matrícula de la Conselleria d’Educació de la Comunitat de Madrid i la Fundació Albéniz.
Al 2008 va guanyar el Tercer Premi i premi del públic del Concurs Nacional de Música de Cambra “Teodoro Ballo”. Al 2010 va rebre el Premi Especial i Menció d’Honor al Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera  (Mallorca).
Des de gener de 2012 forma part del Projecte Davidsbundler. Presidit per Aldo Ciccolini i Jean Yves Thibaudet,  s’encarrega de crear oportunitats formatives de primer nivell internacional a Espanya, destinant-les als músics joves més brillants  a més d’aportar oportunitats per obrir les portes de les sales de concerts, finançar i promoure iniciatives discogràfiques i altres activitats que ajuden a fomentar el seu desenvolupament professional. En aquest projecte rep formació contínua de Mestres com Cordelia Hofer, Eldar Nebolsin, Aldo Ciccolini, Jacques Rouvier, Jeno Jando , Vladimir Ovchiinikov.
A més de realitzar periòdicament concerts tant en l’àmbit nacional com internacional. Al 2012 guanya el Tercer Premi al Concurs Internacional de Joves Promeses de Barcelona  i Segon Premi al Concurs Nacional de Piano “Marisa Montiel”.
Comença a actuar com concertista des de molt jove, a l’edat de 8 anys debuta a la sala del centre Conde Duque de Madrid. Destaca a la gira com solista en varis centres i sales d’Espanya organitzada per l’empresari Ricardo Stein amb la col·laboració de l’ajuntament de Madrid. Així mateix, va actuar amb la seva formació de quintet o realitzant recitals de piano en solitari a València, Saragossa, Terol, Logroño i Madrid.                                                                                
Al 2008 col·labora amb l’Orquestra Iuventas al Palau d’ Esports de Madrid en el gran espectacle musical  “ Dreams”  amb més de 12 mil espectadors.