7 de juny del 2013

Cicle Clàssica: Promusic BCN | dimarts 18 de juny | Auditori 19:30h


De manera excepcional aquest mes de juny la Fundació IEN ha programat dos concerts de música clàssica. En aquesta segona proposta podrem gaudir del trio que formen Paula Nogueira soprano,  Eduard Moreno baríton i Josep Buforn, piano.  | Entrada gratuïta | 
Paula Nogueira, soprano
Obté la Llicenciatura en Música a la Indiana University Music School, Bloomington (USA). Resideix a Àustria i Anglaterra, on obté la distinció d’honor a The Royal Academy of Music. A Barcelona realitza el postgrau de cant al Conservatori del Liceu. Ha guanyat diversos premis de cant. Com a solista ha actuat en espais com: Teatre del Liceu de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Museu d’Art Medieval de Paris, Teatro de la Zarzuela de Madrid, així com en destacats festivals de països com Anglaterra, Canada, Singapur, Mèxic, Brasil, Austràlia, Rússia, entre molts d’altres.

Josep Buforn, pianista
Es forma al Conservatori Superior de Música del Liceu i a “The Associated Board of the Royal Schools of Music” (Anglaterra). Ingressà al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, obtenint matrícula d’honor i premi d’honor del darrer curs.  Ha rebut masterclasses dels millors pianistes internacionals. Actualment acompanya el Cor Jove de l’Orfeó Català, és pianista titular de l’aula de cant del Palau de la Música Catalana, té una extensa activitat en música de cambra i actua regularment al Saló dels Miralls i  al Teatre del Liceu. 

Eduard Moreno, baríton
Realitza els estudis de cant al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona. Posteriorment amplia els seus coneixements a Roma i assisteix a nombrosos cursos i audicions amb reputats professors a nivell nacional i internacional. Guanya diversos premis nacionals de cant. Ha actuat en espais com: Palau de la Música Catalana, Cercle del Liceu, Teatre del Liceu, Auditori Nacional de Madrid, Auditori de Sant Cugat, Caja Madrid, així com escenaris de França, Suïssa, Itàlia, Alemanya i Mèxic entre d’altres. Paral·lelament a la seva carrera musical és Llicenciat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.