8 d’octubre del 2013

Cicle Clàssica: Obac Ensemble | dimecres 16 d'octubre | Auditori 19:30h


La nova temporada del cicle de Clàssica comença amb el grup Obac Ensemble, formació mixta amb músics de l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona, un dels pocs ensembles cambrístics que barregen corda i vent.  
| Entrada gratuïta | 
Els seus components són músics amb una àmplia trajectòria, tant a nivell orquestral com solista, a l’àmbit nacional i internacional i els uneix una gran inquietud per oferir una experiència musical completa, en la qual poder gaudir de la seva qualitat individual i de la sinergia del treball grupal.
La formació és variable i flexible, atenent sempre a criteris de repertori, podent trobar programes des del quintet fins al nonet, amb col·laboracions d’altres solistes. La creació de programes és molt variada, amb estils que abasten des del període clàssic a la música contemporània.
Contrastos de color entre les famílies instrumentals, intensitat sonora i dinàmiques simfòniques, així com passatges solistes són les característiques que defineixen i donen caràcter propi al grup.
Des de la seva presentació han realitzat una extensa activitat, entre la qual destaquen els concerts a L’Auditori de Barcelona, al Metropol de Tarragona, la participació dintre del 29è Cicle d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell, així com al Foment Mataroní, el TMR de Roses, el Prat de Llobregat o la Casa Elizalde entre d’altres.