11 de febrer del 2014

La Història del Cinema Contemporani Nord-americà | dijous 20 de febrer | Auditori 10:00h |
Tercera sessió del Cicle de cinema contemporani a l’IEN dedicada a Ridley Scott amb la projecció del film “ Black Hawk Down”. | Entrada gratuïta |
 
Octubre de 1993. Soldats americans d’elit són enviats a Mogadiscio (Somàlia) en una missió de pau de les Nacions Unides, però el seu principal objectiu és capturar al cabdill  Aidid i acabar amb la guerra. La missió es complica quan dos helicòpters Black Hawk són abatuts. A partir de llavors, la única cosa que importa és rescatar als soldats que han quedat atrapats o han resultats ferits en l’accident.
Aquest cicle, al l’igual que s’ha fet en anys anteriors, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d’una activitat d’extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.
Totes les sessions aniran precedides de la introducció d’un especialista, la projecció del film i, si s’escau, un col·loqui final.
Aquesta activitat està dirigida pel Doctor en Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.
Els estudiants de la UB podran aconseguir 6 crèdits de lliure elecció per als alumnes de la Llicenciatura i 4 per als alumnes del Grau d'Història.
Per l'avaluació es tindran en compte l’assistència i l’aprofitament.