25 de febrer del 2014

La Història del Cinema Contemporani Nord-americà | Dijous 6 de març | Auditori 10:00h |

Del cinema de la Guerra Freda a les pel·licules en 3D


Quarta sessió del Cicle de cinema contemporani a l’IEN dedicada a M. Night Shyamalan
amb la projecció del film “ Signs”. | Entrada gratuïta |Graham Hess (Mel Gibson) es un pastor protestant que viu amb els seus dos fills (Rory Culkin i Abigail Breslin) i amb el seu germà (Joaquin Phoenix), una antiga estrella del bèisbol que treballa a una benzinera. Quan la seva esposa mor en un accident de tràfic, Graham perd la fe i, en conseqüència, abandona als seus feligresos. Un matí al despertar-se es troba que els sues fill han fet un descobriment esgarrifós en els camps de blat que envolten la seva granja.
Aquest cicle, al l’igual que s’ha fet en anys anteriors, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d’una activitat d’extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.
Totes les sessions aniran precedides de la introducció d’un especialista, la projecció del film i, si s’escau, un col·loqui final.
Aquesta activitat està dirigida pel Doctor en Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.
Els estudiants de la UB podran aconseguir 6 crèdits de lliure elecció per als alumnes de la Llicenciatura i 4 per als alumnes del Grau d'Història.
Per l'avaluació es tindran en compte l’assistència i l’aprofitament.