18 de març del 2014

La Història del Cinema Contemporani Nord-americà | dijous 27 de març | Auditori 10:00h|


Del cinema de la Guerra Freda a les pel·lícules en 3D

Vuitena sessió del Cicle de cinema contemporani a l’IEN dedicada a Robert Redford amb la projecció del film “ Lions for Lambs”. | Entrada gratuïta |

“Lions for Lambs "explica la història de diversos individus en diferents situacions personals en finalitzar la guerra de l'Afganistan: un polític (Tom Cruise) intentant teixir una de les últimes" estratègies exhaustives "al voltant d'una periodista d'una agència de notícies (Meryl Streep), un catedràtic idealista (Robert Redford) intentant convèncer a un dels seus alumnes més prometedors (Andrew Garfield) de la necessitat de canviar el curs de la seva vida, i dos homes joves (Derek Luke i Michael Peña), la necessitat de viure una vida amb un cert sentit els va portar a enrolar-se en l'exèrcit americà i en la guerra de l'Afganistan

Aquest cicle, al l’igual que s’ha fet en anys anteriors, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d’una activitat d’extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.
Totes les sessions aniran precedides de la introducció d’un especialista, la projecció del film i, si s’escau, un col·loqui final.
Aquesta activitat està dirigida pel Doctor en Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.
Els estudiants de la UB podran aconseguir 6 crèdits de lliure elecció per als alumnes de la Llicenciatura i 4 per als alumnes del Grau d'Història.
Per l'avaluació es tindran en compte l’assistència i l’aprofitament.