21 de novembre del 2012

Cicle Classica: M. Garcia i J. Humet | dimecres 28 de novembre | Auditori 19:30h

De manera excepcional aquest mes de novembre la Fundació IEN ha programat dos concerts de música clàssica. En aquesta segona proposta podrem gaudir del duet que formen Marta Garcia, soprano i Jordi Humet, piano.  | Entrada gratuïta | 
Jordi Humet, piano
Pianista de la primera promoció de l’ESMUC, on va rebre classes del mestre Pierre Réach. Més tard, Humet es perfecciona durant dos anys amb Luca Chiantore en la prestigiosa Acadèmia de Musikeon (Valencia). Allà rebrà la influència de grans professors com P. Rattalino, D. Bashkirov, J. M. Colom, L. Howard, entre d’altres. Realitza un Màster de perfeccionament a la Hochschule für Musik und Theater F. Mendelsshon Bartholdy a Leipzig (Alemanya) amb el professor Markus Tomas. Ha ofert  nombrosos recitals com a solista, grups de cambra i també amb  orquestra a Catalunya, Espanya, Itàlia, França i Alemanya. Ha sigut premiat en diverses ocasions en concursos de piano i música de cambra. 
Marta Garcia, soprano
Estudia el Grau professional de piano, Educació Musical i la llicenciatura d’Història i Ciències de la Música (UAB). A l’ESMUC estudia l’especialitat d’Interpretació del cant clàssic i contemporani amb Assumpta Mateu i Enedina Lloris. Treballa en el camp del lied amb A. Mateu, F. Poyato, M. Shirai, i P. Moll. Rep master-class i consells d’E. Lloris, J. Kaufmann, entre d’altres. Ha realitzat diversos recitals de lied i òpera i ha cantat en sales com el Gran Teatre del Liceu, TNC, Petit Palau, Sala Winthertur, Auditori d’Ordino (Andorra), l’Auditori Enric Granados (Lleida), la Schumann Haus (Leipzig), l’Auditori Pau Casals, entre d’altres. Estudia a la HMT Felix Mendelssohn Bartholdy de Leipzig (Alemanya).