13 de maig de 2014

La Història del Cinema Contemporani Nord-americà | Dijous 22 de maig | Auditori 10:00h |

Del cinema de la Guerra Freda a les pel·licules en 3D


Catorzena sessió del Cicle de cinema contemporani a l’IEN dedicada a Kathryn Bigelow amb la projecció del film “The Hurt Locker”. | Entrada gratuïta |


 A l'Iraq, una unitat d'elit d'artificiers nord-americans actua en una caòtica ciutat on qualsevol persona pot ser un enemic i qualsevol objecte, una bomba. El cap del grup, el sergent Thompson, mor en el transcurs d'una missió i és substituït pel impredictible i temerari sergent William James (Jeremy Renner). Quan falta poc perquè la brigada sigui rellevada, l'imprudent comportament de James farà que dos dels seus subordinats, es plantegin seriosament el risc que corren

Aquest cicle, al l’igual que s’ha fet en anys anteriors, està organitzat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Es tracta també d’una activitat d’extensió universitària amb crèdits de lliure elecció però oberta al públic en general.

Totes les sessions aniran precedides de la introducció d’un especialista, la projecció del film i, si s’escau, un col·loqui final.

Aquesta activitat està dirigida pel Doctor en Història Contemporània i Cinema de la UB, Josep Maria Caparrós.

Els estudiants de la UB podran aconseguir 6 crèdits de lliure elecció per als alumnes de la Llicenciatura i 4 per als alumnes del Grau d'Història.


Per l'avaluació es tindran en compte l’assistència i l’aprofitament.